top of page

Inschrijven in onze school?

Maak hieronder je keuze.

Address

Inschrijven 2A

Email

Gebruik deze knop om in te schrijven voor 1A. Inschrijven is pas mogelijk vanaf 14 mei 2024 om 9 uur en kan in principe enkel met een geldig ticket van het 'meldjeaan-systeem' van het Gentse LOP. Daar dient u uw kind eerst online aan te melden.

Phone

Inschrijven en/of aanmelden in 2A kan fysiek op school vanaf maandag 15 april 2024 om 9.00u.

Social Media

Gebruik deze knop om je gegevens achter te laten voor de komende schooljaren.
We nemen je op in onze mailinglijst en houden je ten gepasten tijde op de hoogte over inschrijvingsmodaliteiten, aanmeldingsperiodes, infomomenten en opendeurdagen.

Schooljaar 2024-2025

Gebruik deze knop om in te schrijven voor de infoavond op 6 februari 2024. Tijdens dit infomoment wordt de werking van het secundair onderwijs en de aanpak van onze school toegelicht.

Gebruik deze knop om je kind (of je klas) in te schrijven voor een snuffeldag. Op die manier kunnen de leerlingen via een realistisch uitgewerkt programma kennismaken met het middelbare schoolleven op onze school.

Gebruik deze knop om je kind in te schrijven voor de instroomtesten SportPro voetbal.

Deze gaan door in het voorjaar en geven een realistisch advies of inschrijven in deze sportspecifieke optie iets voor hem of haar is.

Gebruik deze knop om in te schrijven voor (infosessies op) de opendeurdag op 16 maart 2024. De school opent de deuren van 10-17u met ook doorlopende demo's en info over de mogelijke studiekeuzes.

Digitale schoolbrochure downloaden in PDF-formaat.

bottom of page