top of page

Inschrijven in onze school?

Maak hieronder je keuze.

Gebruik deze knop om in te schrijven voor 1A. Inschrijven is pas mogelijk vanaf 16 mei 2023 en kan in principe enkel met een geldig ticket van het 'meldjeaan-systeem' van het Gentse LOP. Daar dient u uw kind eerst online aan te melden.

Address

Phone

Gebruik deze knop om aan te melden voor 2A. Uw kind wordt dan voor de juiste basisoptie op de wachtlijst geplaatst waarbij we de chronologie van aanmelden moeten respecteren voor de beschikbare plaatsen. Aanmelden kan vanaf 17 april. Contacteer gerust eerst de school voor meer informatie.

Email

Social Media

Gebruik deze knop om je gegevens achter te laten voor de komende schooljaren.
We nemen je op in onze mailinglijst en houden je ten gepasten tijde op de hoogte over inschrijvingsmodaliteiten, aanmeldingsperiodes, infomomenten en opendeurdagen.

Schooljaar 2023-2024

Gebruik deze knop om in te schrijven voor de infoavond op 6 februari 2024. Tijdens dit infomoment wordt de werking van het secundair onderwijs en de aanpak van onze school toegelicht.

Gebruik deze knop om je kind (of je klas) in te schrijven voor een snuffeldag. Op die manier kunnen de leerlingen via een realistisch uitgewerkt programma kennismaken met het middelbare schoolleven op onze school.

Gebruik deze knop om je kind in te schrijven voor de instroomtesten SportPro voetbal.

Deze gaan door in het voorjaar en geven een realistisch advies of inschrijven in deze sportspecifieke optie iets voor hem of haar is.

Gebruik deze knop om in te schrijven voor (infosessies op) de opendeurdag op 16 maart 2024. De school opent de deuren van 10-17u met ook doorlopende demo's en info over de mogelijke studiekeuzes.

Digitale schoolbrochure downloaden in EPUB-formaat of in PDF-formaat.

bottom of page