Inschrijven 1A 2019-2020 - geen aanmelding/toewijzing LOP (meldjeaan) - vrije inschrijving

Geschreven door Bob Podevijn. Gepost in Inschrijven

1° - u meldde uw kind, om welke reden ook, niet aan via de website meldjeaan van het LOP of u meldde wel aan, maar kreeg geen plaats toegewezen. U wenst hem/haar als dat mogelijk is toch in te schrijven op onze school.


2° - op 15 mei 2019 is inschrijven zonder geldige toewijzing (ticket vanuit het LOP-systeem) enkel mogelijk wanneer de school niet volzet is. Dat kunnen wij niet vooraf voorspellen met 100% zekerheid.

3° - na 15 mei 2019 zal het voor ons duidelijker zijn wat in een dergelijk scenario nog mogelijk zou kunnen zijn. Als u in bovenstaand geval bent en u wil uw kind alsnog aanmelden voor een inschrijving op onze school, kan u vanaf die dag met ons contact opnemen om een afspraak vast te leggen.

4° - u belt naar 09/240.00.57 om een afspraak te maken om uw kind (afhankelijk van de situatie) in te schrijven of misschien veeleer op een wachtlijst aan te melden. Een dergelijke eventuele wachtlijst moeten wij nadien chronologisch afwerken. Dat betekent dat we wanneer plaatsen vrijkomen, moeten zorgen dat wie bovenaan deze mogelijke wachtlijst staat eerst kan worden ingeschreven. Het is dus om enigszins in aanmerking te komen belangrijk dat u niet wacht om zich bij ons aan te melden.

5° - woensdag 15 mei 2019 - Zonder geldig ticket vanuit het LOP (meldjeaan) bij ons langskomen zonder reservatie heeft weinig zin. U belt steeds vooraf naar 09/240.00.57 om een afspraak te maken en volgt best het advies dat wij u daarbij zullen meegeven.