Inschrijven 1A 2019-2020 - een plaats op de wachtlijst (LOP, meldjeaan)

Geschreven door Bob Podevijn. Gepost in Inschrijven

1° - u kreeg vanuit het LOP (meldjeaan) de melding dat uw zoon/dochter voorlopig geen toewijzing kreeg voor onze school. U kreeg een plaats op onze wachtlijst toegewezen.

2° - wij proberen er in de mate dat dit in onze macht ligt, voor te zorgen dat zoveel mogelijk leerlingen die bij ons wensen in te schrijven, ook daadwerkelijk kunnen worden ingeschreven. Ervaring leert dat plaatsen op de wachtlijst door verschuivingen bij de inschrijvingen vaak alsnog doorschuiven tot een toegewezen plaats op de school. Het is belangrijk niet onmiddellijk te wanhopen en mits enig geduld kan een inschrijving vaak toch nog worden gerealiseerd.

3° - wij zullen u vanuit de school actief op de hoogte houden over uw plaats op de wachtlijst. Daartoe beschikken wij vanuit het LOP over uw contactgegevens. In de eerste plaats mag u van ons uit communicatie verwachten via de telefoon, mogelijk ook via e-mail, waarbij we pogen u steeds zo correct mogelijk te informeren.

4° - naast een plaats op de wachtlijst voor onze school, kreeg u mogelijk een ticket toegewezen voor een andere school welke u bij de keuzemogelijkheden opnam. Wij zullen u ook verder op de hoogte blijven houden. Wanneer een plaats vrij zou komen, kan u van ons verwachten dat wij contact met u opnemen om u uit te nodigen om desgewenst de vrijgekomen plaats door een inschrijving in te nemen. Op dat moment kan een eventuele inschrijving in een andere school (telefonisch) ook steeds ongedaan worden gemaakt.

5° - woensdag 15 mei - Reserveren of langskomen voor een inschrijving op woensdag 15 mei is enkel zinvol wanneer u een geldig ticket kreeg toegewezen, of wanneer wij u alsnog zouden contacteren omdat reeds dan een plaats vrijkwam. In dat laatste geval zullen wij u ook meegeven wat u best vooraf nog doet. Het heeft jammer genoeg geen zin om op woensdag 15 mei een reservatie te maken of langs te komen voor een inschrijving, zonder dat u een geldige toewijzing kreeg. Zonder meer kan u ons steeds contacteren met vragen op 09/240.00.57 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., ook in de dagen die daarop volgen.