Inschrijven 1A 2019-2020 met een geldig ticket (LOP - meldjeaan)

Geschreven door Bob Podevijn. Gepost in Inschrijven

1° - u ontving een melding vanuit het LOP dat u zich vanaf 15 mei 2019 bij ons kan aanmelden voor een inschrijving voor uw zoon/dochter.

2° - u maakt een reservatie via onze website. Op hetzelfde moment dat de tickets aan de ouders worden gemaild, zullen wij dit systeem op onze website www.msvoskenslaan.be activeren. Onder meer bovenaan in het menu zal een duidelijke knop zichtbaar zijn om een dergelijke reservatie vast te leggen. Van deze reservatie (binnen tijdsblokken van een uur) krijgt u een bevestigingsmail (als u daarbij een correct e-mailadres ingaf). In deze e-mail wordt u ook de volgende stap aangeboden, namelijk het invullen van een elektronisch voorinschrijvingsformulier.

3° - na het maken van de reservatie vult u de administratieve gegevens voor uw kind, via het daartoe op dat moment beschikbaar gemaakte elektronische formulier in. Voor het vlotte verloop op woensdagnamiddag vragen we u dit grondig, tijdig en dus vooraf in te vullen. U krijgt na het voltooien van deze voorinschrijving een bevestiging op het scherm dat dit goed is verwerkt, waarna u de volgende en laatste stap wordt aangereikt, een formulier "extra zorg".

4° - na het invullen van de administratieve gegevens over uw kind, vragen wij u even tijd te nemen om bredere achtergrondinformatie aan ons door te geven via het formulier "extra zorg". Deze gegevens zijn van belang voor de optimale begeleiding van uw zoon/dochter bij de overstap/instap naar het secundair onderwijs en in het kader van onze leerling- en studiebegeleiding.

5° - u meldt zich woensdag 15 mei op het tijdstip van uw reservatie bij ons aan voor de inschrijving. U brengt daarbij de identiteitskaart mee (of een document waarop het rijksregisternummer van uw kind staat).