22 april - Campus Voskenslaan #opendeurdag

Geschreven door Bob Podevijn. Gepost in Laatste nieuws

Op 22 april houden we op Campus Voskenslaan onze jaarlijkse opendeurdag. We gooien daarbij de deuren open van 10-17u.

Omdat onze school op dit moment reeds volzet is voor komend schooljaar, ligt op de Middenschool daarbij vooral de focus op een kennismaking met de vakken en hun leerkrachten, met de aanpak op onze school en ons specifieke project.
Daartoe voorzien wij open klassen met belevingsactiviteiten, uiteraard een gezellige bar waar u in een ongedwongen sfeer informatie kan bekomen over onze school, naast rondleidingen en infomomenten.

Deze dag is zeker ook het uitgelezen moment voor leerlingen in het 4de of 5de leerjaar om vast op verkenning te gaan en uit te zoeken of Middenschool Voskenslaan misschien iets voor hen is, in de nabije toekomst.

De innerlijke mens
Een kleine of grote honger? U kan 's middags kennismaken met ons schoolrestaurant. We serveren broodjes en openen de salad bar voor wie graag lekker en gezond luncht.

Verder brengen we ook het testmoment van de GO!Vélo's onder uw aandacht. Tijdens onze opendeurdag kan u alle verschillende GO!Vélo fietsen ter plaatse testen en bestellen. Meer informatie over deze degelijke fietsen voor een erg scherpe prijs vindt u op http://govelo.gent
Een paar testrondjes komen draaien is helemaal gratis, aarzelt u dus zeker niet om bij interesse even een ritje rond onze campus te komen maken. Elektrisch, dan wel mechanisch ... er is voor elk wat wils.

Komende zaterdag, 22 april dus ... u bent van harte welkom!