Aanmelden 2A schooljaar 2022-2023 - vanaf 19 april

Geschreven door Bob Podevijn. Gepost in Laatste nieuws

Leerlingen die willen instromen in een basisoptie in het tweede leerjaar van onze Middenschool, kunnen vanaf dinsdag 19 april aanmelden via onze website.
Dit kan niet vroeger dan 8.00u, 's ochtends. Op dat moment zal op onze startpagina ook de correcte link (knop) te vinden zijn, die toegang verschaft tot het digitale inschrijvingsformulier.

Alle inschrijvingen verlopen volledig digitaal. Het heeft dus geen zin zich op school aan te melden voor een inschrijving of om telefonisch contact te nemen.
Wel is het belangrijk te weten dat bij de inschrijvingen een chronologische voorrang per basisoptie (Klassieke studiën, Moderne talen en wetenschappen, Economie en organisatie, STEM-wetenschappen, Sport en Topsport) moet worden gegeven aan wie eerst heeft aangemeld.
Als u overtuigd bent van een overstap naar onze school is het daarom belangrijk niet te wachten met een aanmelding.

De meeste van onze basisopties starten met een erg beperkt aantal plaatsen, omwille van de doorstroom van onze eigen leerlingen in 1A. Zo kan uw kind ook op een wachtlijst terechtkomen. Zodra een plaatsje vrijkomt, wordt de aanmelding omgezet in een inschrijving en nemen wij zonder meer ook contact met u op.