Start inschrijvingen 1A 2021-2022 - 5 mei - 9.00u

Geschreven door Bob Podevijn. Gepost in Laatste nieuws

In de loop van de eerste week van mei zal vanuit het LOP-meldjeaan-systeem de bekendmaking gebeuren van de inschrijvingstickets voor inschrijving in 1A.

Hierop zijn we blij de leerlingen die voor onze school een geldig ticket kregen te kunnen uitnodigen om tot inschrijving over te gaan.

OPGELET: die inschrijvingen verlopen volledig ONLINE via volgende formulier: http://msvos.be/inschrijven
Dit formulier zal pas worden geopend op 5 mei, om 9u. We vragen u het ticket zo snel als mogelijk te verzilveren, om ervoor te zorgen dat iedere leerling zo snel als mogelijk zicht krijgt op zijn of haar plaats in de nieuwe school.

Indien u niet beschikt over een dergelijk ticket omdat u uw kind om welke reden ook niet heeft aangemeld, kan u via hetzelfde formulier hierboven wel een vrije inschrijving aanvragen. Dan komt uw kind chronologisch in volgorde van aanmelding op de wachtlijst en in geval van vrije plaatsen kan dan worden overgegaan tot een inschrijving.

Bij het invullen van het formulier geeft u dan bij de vraag over het ticket aan dat u er geen heeft, waardoor uw kind via de wachtlijst in aanmerking kan komen voor eventueel vrij plaatsen op onze school.

Wij kijken vast met spanning uit naar de nieuwe namen en nog meer om daar in september kennis mee te kunnen maken.