Aanmeldingsperiode 1A verlengd wegens maatregelen corona

Geschreven door Bob Podevijn. Gepost in Laatste nieuws

Aanmeldingsperiode is verlengd

Omwille van de geldende coronamaatregelen wordt de aanmeldingsperiode voor 1A en 1B in het secundair onderwijs verlengd tot en met 8 mei 2020 (12u ’s middags). Hierdoor krijgen ouders meer ruimte om zich te informeren over hun schoolkeuze nu sommige secundaire scholen hun infodagen hebben  geannuleerd. Daarnaast kan er langer ondersteuning geboden worden bij het online aanmelden voor zij die moeilijkheden ondervinden.

Dit houdt wel in dat je als ouder pas op 15 mei 2020 in de late namiddag een mail zal krijgen met het resultaat van je aanmelding. Ook als je je kind nu reeds hebt aangemeld. Om het vervolg van de procedure te kennen, voor zover we die nu al kunnen hertekenen, kan u hier terecht.

Als je een plaats krijgt toegewezen in een school, kan je je kind daar ten vroegste vanaf 16 mei 2020 inschrijven. Voor GO! middenschool Voskenslaan zal u, wanneer u een ticket krijgt toegewezen op de hoogte worden gebracht van het vervolg van de procedure. Meer vindt u daarover al op https://msvos.be/inschrijvingsprocedure

Meer info: www.aanmeldensecundairescholen.gent