Inschrijvingen 1A - 2019-2020 - verloop @MSVoskenslaan

Geschreven door Bob Podevijn. Gepost in Laatste nieuws

Nu de aanmeldingsprocedure via het LOP in Gent achter de rug is, zal u als ouder vanaf maandagnamiddag 13 mei 2019 informatie ontvangen over de scholen waar u uw zoon/dochter kan gaan inschrijven. Dat zal gebeuren via het e-mailadres dat u daartoe ingaf.

Inschrijven kan namelijk vanaf woensdag 15 mei 2019.

Op GO! middenschool Voskenslaan organiseren we de inschrijvingen op woensdagnamiddag 15 mei en dit via een systeem van reservatie om de verwerkingstijd voor u zo kort mogelijk te houden.

Drie scenario's zijn nu in principe mogelijk als u uw kind op onze school wil inschrijven.

Klik hieronder aan wat voor u van toepassing is.

1° - U ontvangt maandag 13 mei een geldig ticket (bevestiging van toewijzing plaats) voor onze school.

2° - U ontvangt maandag 13 mei de melding dat u voorlopig geen toewijzing kon krijgen voor onze school, maar dat uw kind op de wachtlijst werd geplaatst. U krijgt al dan niet een andere schoolkeuze toegewezen, met de melding dat u zich daar voor een inschrijving kan gaan aanbieden, zonder daarmee uw plaats op de wachtlijst van onze school te verliezen.

3° - U maakte geen gebruik van het aanmeldingssysteem van het LOP en er zal dus op maandag geen plaats worden toegewezen voor uw kind. U meldde wel aan, maar kreeg geen plaats toegewezen. U wil uw kind toch graag bij ons aanmelden met het oog op een eventuele vrije inschrijving.