Opbrengst warmste schooldag #result!

Geschreven door Bob Podevijn. Gepost in Laatste nieuws

We gingen gisteren toch zelf even poolshoogte nemen daar in Wachtebeke, op dit moment het zenuwcentrum van warme vrijgevigheid. We konden er nog net bij en het doet plezier te zien dat het engagement dat we bij onze eigen Vosjes mochten waarnemen op onze warmste schooldag, zich in deze warmste week lijkt door te trekken over gans Vlaanderen. (En ja ... we kwamen even in beeld, hoor! :)

Dat is fijn om te zien en het was leuk om daar even tussen te gaan lopen in de wetenschap dat we daar met de hele campus ook ons steentje aan zullen hebben bijgedragen. We vonden het alleszins geweldig om op het eind van de dag die hele gemeenschap die onze drie scholen vormt ook echt samen bezig te zien. Voor wie zich dat afvraagt, ... dat kan er niet helemaal op, maar het ziet er ongeveer zo uit.Sogeha VZW mag vanuit onze richting een fantastische 4000 euro verwachten, waarvan het mooie bedrag van 755,20 euro door de acties van leerlingen en leerkrachten van de Middenschool werd opgehaald.

Wie graag nog even opsnuift hoe de sfeer en activiteiten van die dag er echt een warm evenement van maakten, verwijzen we graag naar ons youtube-kanaal waar de live-streams van vrijdag nog beschikbaar zijn: https://www.youtube.com/user/msvoskenslaan

Voor nu, aan u allen mooie feestdagen en een fijn eindejaar gewenst!